Müşteri Hizmetleri: 0 252 400 08 48

KöyceğizNet Blog

Altyapı Sorgulayın

Altyapınızın desteklediği maksimum hızları görmek ister misiniz? 

Aşama Aşama e-Devlet Dijital Başvuru Onaylama

KöyceğizNet’e abone olmak artık çok kolay! e-Devlet üzerinden başvurunuzu onaylayarak anında abone olabilirsiniz. Islak imza gerekmeksizin, kargo sürecini beklemeden, dakikalar içerisinde e-Devlet üzerinden KöyceğizNet’e abone olabilirsiniz. İlk adım olarak, online başvuru formumuzu hızlıca doldurun. Abonelik işleminizi tamamladıktan sonra, dijital sözleşmenizi imzalamanız gerekmektedir. e-Devlet’e İnternet Bankacılığı sekmesinden giriş yaparak dijital sözleşmenizi hemen imzalayabilirsiniz.

 

1- e-Devlet'e İnternet Bankacılığı İle Giriş

KöyceğizNet’e online başvuru veya çağrı merkezimiz aracılığıyla abone olduktan sonra, dijital sözleşmenizi imzalamanız gerekmektedir. Dijital sözleşmenizi imzalamak için e-Devlet’e İnternet Bankacılığı üzerinden seçmiş olduğunuz bir banka aracılığıyla giriş yapmanız yeterli olacaktır.

2- Güvenlik Kodu

Yönlendirileceğiniz sayfada bulunan kutucuğa size verilen güvenlik kodunu girin ve ardından “Doğrula” butonuna tıklayın. Bu adım, güvenlik aşamasını başarıyla tamamlamanızı sağlayacaktır.

 

3- Servis Sağlayıcı Seçimi

Yönlendirileceğiniz sayfada, İşletme/Sağlayıcı Tipi alanında “Haberleşme” seçeneğini tıklayın. Ardından, İşletme/Sağlayıcı alanında “KöyceğizNet” seçeneğini seçin ve “Devam Et” butonuna tıklayın.

4- Başvuru Listesi

Başvurularınızın listelendiği sayfaya yönlendirileceksiniz. Burada başvurunuzu gözden geçirin ve ilgili başvurunun yanındaki “Onayla” butonuna tıklayın. Bu adım, sizi başvurunuzun detayı sayfasına yönlendirecektir. Başvuru detaylarını kontrol edin ve son onayınızı vermek için ilgili butona tıklayın.

 

5- Başvuru Onaylama

Başvurunuzu onaylamadan önce, abonelik sözleşmesini ve tarife detaylarını kontrol edebilirsiniz. Bu adımdan sonra “Onayla” butonuna tıklayarak KöyceğizNet abonelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.